tisdag 3 februari 2009

Tvålproblem

Just nu har jag absolut ingen tid alls, det är så hysteriskt mycket att göra på jobbet. Trots detta kastade jag mig ner till NK efter jobbet för jag ville så gärna ha en fin tvål till den nya gästtoan som hantverkarna avslutade jobbet med idag. Städat efter dem har jag ännu inte hunnit så "inflyttningen" får vänta" . Inte funkade tvålen jag köpte heller ... Den ser groteskt stor ut på det lilla gästhandfatet!
Någon som har ett tips på en bra, snygg flytande tvål i en nättare flaska som går att få tag på i Sverige? Hade vi varit i Frankrike så vet jag precis vad jag skulle köpt, men nu är vi inte det. Får väl ta en tur ut på stan på lördag igen och leta efter något annat ...


3 kommentarer:

 1. Ja ibland kan det ju bli lite för stort. Jag hade samma problem i vårt lilla duschrum.

  Jag hittade däremot goda tvålar i pumpflaskor från crabtree and Evelyn. Det blir ju då engelskt i stället för franskt men lavendeltvålen luktar såå gott. Jag tror att NK har dem, det har de i alla fall här i Stockholm.

  Nu är jag ju lite partisk för jag bara älskar lavendel mitt duschrum är vårt lavendelrum :)

  Kul att du kikade in till mig. Jag blir så glad över att du har bott i Frankrike då kan jag fråga om en del stavningar. Jag älskar franska men har inte läst det språket och just nu har jag dille på att texta på skrin och brädlappar :)

  Lycka till inne hos mig

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Oh, men lavendel älskar jag också! Faktum är att jag letade efter en Marseilletvål med lavendeldoft men det hittade jag ingen. Skall kolla på Carbtree & Evelyns sortiment på NK på lördag (då har maken lovat mig en barnfri shoppingdag :-) ).

  Fråga på bara när det gäller franskan, klarar jag inte det själv så frågar jag maken, han talar (och skriver) helt flytande franska.

  SvaraRadera