fredag 30 januari 2009

Ännu gladare!


Maken tyckte jag behövde piggas upp lite så han traskade ner till Söderläge och köpte ett av Sussi's halsband till mig! Vilken trevlig överraskning. Nu har jag inte bara ett fint armband från Sussi's värld utan ett halsband också! Jätteroligt. Jag tycker det är urfint!

5 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren ! Fina smycken ! jag älskar bilden på när flyttlasset går hem till Sverige ! Perfekt tagen , med dom franska stenhusen och baksidan på lastbilen . Kramar Susanne / Den gamla skolan

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt, så glad jag blir.
  Kramar Sussi

  SvaraRadera
 3. Kul att höra att du gillar fotot på flyttbilen, Susanne. Det var onekligen ett känslosamt ögonblick. Jag minns att jag tänkte "vad har vi gjort"! Men nu känns det ändå som rätt beslut.

  SvaraRadera
 4. Hej Nilla!!
  Oj oj..., vilken tur att du hann, men sekunderna finns det gott om innan dragning!!!
  Jag blev bara helt sjuk när jag såg vilket underbart hus ni har i Skåne..., vill ha, vill ha ett sådant!
  Har försökt övertala gubben att bygga en trelängad Skånegård här i Dalsland så kunde jag ha min butik hemma i stället..., hade varit fantastiskt!

  Ja ja, en vingård i Bourgogne hade ju inte gjort så ont det heller.., vilken lyllos du är!
  Kul att hälsa på dig och jag kommer snart tillbax igen!

  Mysig blogg...
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 5. Kul att du gillar vårt hus, Marianne! Jo, det behövdes ju något extra för att få oss att flytta hem ;-). Dessutom - välkommen tillbaka när andan faller på! Alltid roligt att veta vem det är som tittar förbi.

  SvaraRadera