onsdag 21 januari 2009

Ännu ett vårtecken

I morse när jag gick till jobbet upptäckte jag plötsligt stora rosa knoppar på det japanska körsbärsträdet. Men vart är vi på väg? Det är bara januari ännu! Snödroppar är väl en sak, men ett körsbärsträd på väg att blomma - det känns inte bra.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin blogg jag hittade här ! Vingård i Bourgogne låter helt fantastiskt ! Varför sålde ni ? Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  2. Hej Susanne! Kul att du hittade hit! Huset i Frankrike sålde vi av flera olika anledningar. Dels så hade vi haft det i över 17 år (vi var verkligen unga när vi köpte huset :-) ) och dels så blev livet annorlunda när vi fick barn. Huset blev plösligt för litet, det låg för långt bort och det höll oss hemifrån för länge varje sommar. Omständigheterna i livet förändras och så gjorde vårt förhållande till huset. Med gamla, sjuka, föräldrar och barn som längtade hem till kompisar så kändes det inte längre möjligt att tillbringa 7-8 veckor i Frankrike varje sommar. Och utnyttjar man inte den tiden så känns det inte ekonomiskt försvarbart - om man inte hyr ut. Och det senare kände inte jag att jag skule kunna stå ut med! Dessutom så finns det andra delar av världen att upptäcka i framtiden. Men visst har jag "hemlängtan" ganska ofta"!

    SvaraRadera