lördag 28 mars 2009

Lat lördag

I dag tänker jag inte göra många knop. Jag har högar av inredningstidskrifter och böcker liggande och idag tänker jag unna mig lyxen av att bara sitta ner och njuta i min läsfåtölj. I alla fall en liten stund. Fast först måste jag gå igenom barnens garderober och se efter om de har allt de behöver för vår resa till England och Lake Dictrict över påsk.


Förhoppningsvis har våren kommit lite längre där och vi hoppas på många långa sköna vandringar. Enligt uppgift skall det finnas massor av bra vandringsleder även för barn och mina är ganska tåliga och orkar att gå långt. Förra påsken var vi i Pyrenerna och vandrade och det gick jättebra trots att det snöade ganska ordentligt vid ett tillfälle och vi fick pulsa fram.

7 kommentarer:

 1. Det låter som en underbar påsk! Vi tillbringar alltid påsken i Tärnafjällen men nu har jag bytt jobb o måste jobba påsken så övriga familjen åker utan mej:-(
  Jag tänker tillbringa kvällarna med inredningsmagasin o ett glas rött. (eller 2)
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Hej! Kul att du kikade in till mig så jag hittade hit:) L'ste att du varit och shoppat i "min" stad, Borås och varit i alla mina favoritaffärer ;) Håller med om att Blomsterdesign på Trandared är en kanonaffär, tänkte ta en tur dit idag faktiskt ;)

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Sån skön lördag det låter som!! Nu tror jag nog jag har listat ut vem du är - kul och få titta in hos dig! Det är faktiskt det "tråkiga" med webbutiken, vi vet inte vem som är bakom namnet men genom bloggvärlden så får vi en liten glimt! Såg att du hade Prinsessornas kokböcker, hittade två på Tradera för några veckor sedan och blev så glad över dem - farmor använde dem jämt och ständigt men vid bodelningen så var det någon av de andra som tog dem...
  Hoppas din lördag blev så skön som den lät att den skulle bli!
  kram Therese

  SvaraRadera
 4. Låter som en helt underbar påsk !! Tack för inspirationen till att börja sticka igen ! Har börjat sticka en sjal av Kidsilk , Så skoj ! Ser ut att bli bra faktiskt . Funderar på att kanske sticka en till sen i lin . Vad tror du om det ? Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 5. Ja visst hoppas vi på bättre tur nästa gång! Fin blogg du har,,,första gången jag är här, men jag kommer tillbaka!

  Ha det så gott!
  E-K/noll54

  SvaraRadera
 6. Tack för titten på min blogg :) Vilket fint hus ni bor i! Såg i efterhand att jag inte fick med hela texten på stenmuren. V.G Nylin står det på stenmuren, sedan står årtalet, tror detta var 1925 men är aningen osäker... Nylin har jag hört har bott här för länge sedan, troligtvis bland de första ägarna. Det går att fynda en del kul bland gamla ting, jag förstår att det intresserar dig!!

  Ha en mysig vecka, åter igen, tack för titten!
  Kram Caroline /På Lindbacken

  SvaraRadera
 7. Tack för titten hos mig och vilken tur att jag hittade till dig! Är sjukt nyfiken på att få höra mer om ert liv på vingården i Frankrike. På vår bröllopsresa i sommras så körde vi omkring bland vingårdarna i Frankrike...en av mina bästa resor!!!

  Jag återkommer hit!

  Kram Torparfrun

  SvaraRadera