måndag 9 november 2009

Tänkvärda ord


Den här kudden såg jag i ett butiksfönster i England i våras. Ångrar att jag inte köpte den. I och för sig är mina barn inte tonåringar ännu men ibland kunde man behöva en påminnelse om att det (förhoppningsvis) kommer en belöning så småningom för det tålamod man måste uppanama när det känns som motigast med barnuppfostran och ungarna trilskas som värst.

4 kommentarer:

 1. Visst är det så ! Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 2. Åhhhh! Det är det enda jag kan säga.....

  Jag har verkligen erfarenhet av båda sakerna som står på den kudden.

  Jag har större barn som har fått ett barn, dvs mitt första barnbarn. Ena dottern ska gifta sig på nyårsafton och få sitt första barn i april OCH jag har en fjortonårig dotter hemma.

  Det som är min tröst med fjortonåringen just nu är att jag faktiskt VET att det går över men fy vad påfrestande det kan vara ibland.

  Just nu bygger vi om garaget som ska bli hennes tonårsrum och det är att balansera på en skör tråd mellan de olika viljorna och det svängande humöret.

  Skam den som ger sig, fast den där kudden du visar står det LENA på med stora bokstäver. En sådan ska jag brodera en vacker dag :)

  Sotra kramen
  Lena

  SvaraRadera
 3. Ja, det tåls att tänka på!! Vår unga dam är just nu inne i en något lugnare period i förpuberteten, viloperioderna behövs verkligen...
  Hoppas allt är bra med dig!
  kram Therese

  SvaraRadera
 4. DEN kudden vill jag ha:) Perfekt till mina damer!
  Kram Irene

  SvaraRadera