lördag 5 september 2009

Lantligt


I dag har jag varit och shoppat loss på Axamogård utanför Jönköping där den lilla, trevliga butiken Lantligt är belägen.
Klart ett ställe att rekommendera. Intill finns dessutom en underbar plantskola, Nyströms Trädgård. Jag fick med mig en hel del smått och gott hem, bl a en vispskål som jag länge tänkt köpa via nätet men tvekat att beställa pga att jag var rädd att få den krossad i frakten.

(Bilden har jag lånat från min favoritbutik Fridasgård - hoppas du förlåter mig, Therese)

Dessutom blev det en vacker kofta från Melmelli och en likadan handduk som jag redan satt upp istället för en av köksluckorna. Underbart! Nu kan jag byta ut en racklig lucka till! Undrar när vi skall ha tid att ta itu med köket på allvar ...4 kommentarer:

 1. Hej Nilla!
  Visst är de där skålarna fina jag får ta hem dem hela tiden till butiken. Skålarna tar slut med en gång. Jag har haft rosa mint och grå som den du visar. Va kul att du också verkar gilla Melmellis kläder visst är de härliga. Jag har köpt hem hela deras höst och vinterkollektion. De verkar så bra för allt passar ihop. Sålde faktiskt mycket utav kläderna i fredags och lördags. Sjalarna är ju helt underbara som hör till. Jag är ingen sjal människa men dessa kan jag inte låta bli att gilla.

  Skynket du hängt upp i köket passar ju fint där. Gillar verkligen det där kraftiga säcktyget.

  Hoppas du får en fortsatt härlig helg!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 2. Vad trevliga saker du har beställt. Ett sådant tyg du har i stället för skåpsdörr vill jag med ha. Jag har precis likadant ett tyg istället för dörr till kastrullskåpet

  :D

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Axamogård...måste jag kolla upp...är ofta i Jönköping...plantskola...mmmmm härligt.
  Jaha så du är ute och kör i det Småländska skogarna......
  Kram Anne-Lee

  SvaraRadera
 4. Inga problem, Nilla!! Ta i trä, inget kross på vispskålarna ännu, trots ett hundratal skickade!! Kul med lite nytt till hemmet - det mår vi ju så bra av, eller hur??!!
  kram Therese

  SvaraRadera