onsdag 17 juni 2009

Aj som det kan gå!

I söndagskväll skulle jag bara stänga av datorn innan jag satte mig med min bok för att avsluta mitt glas rosé. Äntligen semester! Men vad tror ni hände? Jo, naturligtvis. Jag lyckades tippa hela vinglaset och innehållet rann ut över min laptop! Pest och pina! Jag försökte förstås hälla ut/torka upp så mycket som möjligt men bra var det naturligtvis inte, det förstod jag direkt. Till slut fick jag förstås ge mig och stänga av datorn. Hela natten låg den sedan öppen, upp och ned, på en tidning på skrivbordet men nästa morgon var den lik väl helt stendöd. Den datorn kommer inte att vakna mer ...

Tack och lov så var det i alla fall min egen laptop, jobbdatorn som jag också har med mig undvek jag i alla fall att klanta mig med! Problemet när det gäller bloggandet är dock att jag inte har någon kabel för att koppla kameran till datorn och jag kan alltså inte få ut några bilder ur kameran (den här datorn har inget uttag där man kan stoppa in minneskortet). Det enda jag kan göra är att förklara det ofrivilliga avbrottet, hoppas på lite sympati och tillsvidare visa de bilder som finns på datorn jag har tillgång till (och de är inte många).

Här är i alla fall en bild på ett hörn vid vår franska lada - innan jag hunnit ta itu med gräsmattan och slå mig ner i solstolen!

1 kommentar:

  1. Hej vännen!

    Hjälp vilken otur du har, sånt är väl bara för typiskt,.......va trött man blir på sig själv i bland. Hoppas att du kan fortsätta blogga snart igen, annars kommer jag att sakna dig. =)

    Ha en skön midsommar på dig. Kram Cin

    SvaraRadera