fredag 2 september 2011

Ett år senare ...

Det har varit ett intensivt år och mycket har hänt. Jag planerade aldrig att ta ett "bloggstop" men det blev så. Jobbet, familjen och min åldrige far tog all min tid och jag hann inte ens tänka på några nya inredningsprojekt. Nu har hunden blivit vuxen, även om det inte är det samma som stor.


Barnen har vuxit ännu mer och hunnit fylla 10 resp 12 år. Tänk vad tiden går fort! Det känns inte som det var länge sedan vi köpte huset i Skåne och flyttlasset gick från Frankrike och hem till Sverige igen men det är faktiskt snart fem år sedan.

Under sommaren har jag i alla fall tagit tag i en del inredningsprojekt igen. Fönstret i barnen rum har ÄNTLIGEN blivit målat. Det lyfte hela rummet. Likaså har köksbordet som länge haft tegelröda ben nu blivit vita. Mycket snyggare till tolixstolarna som dessutom fått sittdynor av grått fårskinn från Urban Living.
Dessutom ropade jag under semestern in massor av fina saker på Tradera från Suedecoartion. Faktum är att jag handlade så mycket att jag fick hemleverans :-). Bland det jag är mest nöjd med är den här Jieldelampan. Hade tänkt ha den Göteborg men nu tror jag nog att den får stanna kvar i Skåne.

Jag är jättespänd på hur den här vikskärmen kommer att ta sig ut när jag bytt tyg på den. Funderar på gammallakansväv eller kanske gammalt oblekt linnetyg. Jag tänkte ha den för att avdela barnens rum (de delar än så länge på ett stort rum på övervåningen).


Dessutom hittade jag två fina gamla franska café stolar. En röd och en orange. De blev jättefina till det nu vitmålade köksbordet. Jag har lagt gråa fårskinn över dem för de blir, precis som tolixstolarna, väldigt kalla att sitta på annars.Visst är de fina! Och bekväma att sitta i är de också!2 kommentarer:

  1. Hej. Trevligt att du är tillbaka igen. Suedecoration ligger i Kungälv men det kanske du visste redan.

    SvaraRadera
  2. Så roligt att se din blogg igen! Jag har nog inte varit här sedan förra sommaren, så det var extra lägligt att jag hälsade på nu i september och fick se nytt inlägg. Trevlig blogg! Må så gott, Eva

    SvaraRadera