måndag 15 februari 2010

Alla hjärtans dagÅter efter ett längre avbrott. Förhoppningsvis blir det lite lugnare framöver så att jag hinner skriva lite oftare. Det är inte roligt när det är jobb hela dygnet!

Firande ni Alla hjärtans dag igår? Jag har förstått att det blivit väldigt stort och en viktig dag att fira. Barnen tar det här på största allvar och 10-åringen hade handlat ett fin hjärta till sin pappa och ritat ett till mig. Min käre make lyckades äntligen hitta nattlinnet jag skulle fått i julklapp och som han gömt så väl att han inte kunde finna det, vare sig till jul eller födelsedag, så även jag blev uppvaktad. Själv är jag en sopa på sånt här så det enda barnen fick var dubbelveckopeng, men det verkade inte vara så dumt det heller ;-). Min käre make fick ingenting, men jag tror inte han brydde sig så mycket, han var så snuvig att han struntade i det mesta.

På onsdag bär det av ner till Skåne igen för ett minisportlov på landet! Det skall bli så skönt men jag måste erkänna att jag är liiiite nervös för hur huset har klarat sig utan oss under drygt 5 veckor. Snön ligger ca halvmeterdjup på gärdena berättade grannen.

1 kommentar:

  1. Hej.
    Ja det ska komma mer snö på torsdag så glöm inte skidorna. Själv åker jag ner till fredag och det är massor med snö hos mig också.

    SvaraRadera