fredag 14 augusti 2009

Tillbaka i stan igen

Så var semestern slut för den här gången. Lite trist att vara tillbaka i stan igen men jag tröstar mig med att sommaren i alla fall inte är slut ännu. Under sommaren har 7-åringen blivit 8-åring och om drygt två veckor fyller 9-åringen 10 år. Just nu har jag fullt upp med att planera ett kalas här hemma i stan för dem båda två men innan dess skall vi ner till Skåne en tur till över helgen nästa vecka. Då hoppas jag hinna med en sväng till Stärkans outlet i Kivik också. De har så vansinnigt fina saker från Himla till vrakpris.

3 kommentarer:

 1. Tack för tipset ! Skall försöka ta mig tid att åka dit ! Kramar Susanne / den gamla skolan

  SvaraRadera
 2. Ja nu är det tillbaka till verkligheten igen. Semester hann jag inte med någon alls i sommar. Men kul att höra att du haft det bra.

  Härlig låt du spelar på din blogg. Sjöng den på en soare en gång i tiden. Vill man helst glömma. Men vacker är den när rätt person sjunger den.

  Hoppas du får en bra vecka!
  Kram /Helen

  SvaraRadera
 3. Ja, nu bär det av mot hösten... Kyligare morgonar och kvällar men vi har haft jättefina dagar här, trots slutet på augusti. Här har det också kalasats, vår 6-åring blev 7 i måndags, nu pratas det redan om nästa födelsedag, bara 360 dagar dit..;)!

  Njut av stan!
  kram Therese

  SvaraRadera